29 Grudnia 2016, imieniny Dawida Tomasza Dominika
Strona GlownaPolecaneLista użytkownikówPortalLogowanie
Artykuł
2014-09-22 12:34:15 Wiadomości

Często po rozkrojeniu chleba czy bułki można natrafić na niewyrośnięte i niedopieczone ciasto. Jego konsystencja jest kleista. Można wydłubać ciasto i z niego tworzyć różne kształty.

zobacz artykuł
 
reklama
Dyskusja (6): Tajemnice dobrego pieczywa Strony: 1Dodaj komentarz
~Leon (2014-09-26 19:31)
Ocena: 0 + | - Cytuj

Dlaczego piekarnia w Miedoni produkuje dobre wypieki a z Brzeźncy różnie to wychodzi ?

~Federacja konsumentów (2014-09-24 10:22)
Ocena: 0 + | - Cytuj

Proponuję po rozkrojeniu bułki sprawdzić ciasto, czy jest wypieczone. Jeżeli nie to reklamować w sklepie albo podać do tego portalu nazwę piekarni i datę zakupu pieczywa. Trzeba napiętnować złych producentów i ostrzegać przed nimi innych.

~Konsument (2014-09-24 10:12)
Ocena: 0 + | - Cytuj

Uważam, żed powinniśmy napiętnować producentów źle wypieczonych wyrobów. Jeżeli chleb czy bułka są zakalate to zwrócić je do sklepu. Kontrole jakości pieczywa należą do PIH ale także do SANEPiDU.

~wiem (2014-09-23 07:49)
Ocena: 0 + | - Cytuj

JA sobie cenię też wypieki piekarni przy SPOŁEM - w Bolko, na Słowackiego w Społem i w Berlinioku - tam też jeszcze można spotkać smak dzieciństwa.

~lolek (2014-09-23 07:23)
Ocena: 0 + | - Cytuj

Wyroby piekarni "Koza" nie do zapomnienia . Smak dzieciństwa!!!! Do red. tekst - śp. Orłowski na imię miał Jerzy jesli mnie pamięć nie myli.

~steskniony (2014-09-22 14:16)
Ocena: 0 + | - Cytuj

Dam 10 zlotych za bulke taka jakie byly wypiekane w piekarni ``U Antosa`` na Opawskiej kolo parku.

Dodaj komentarz
Strony: 1
Szukaj podobnych tematów:
szukanie zaawansowane
Dodaj nowy temat
Logowanie
Ostatnio dodane komentarze
Najdłuższe dyskusje
Ostatnio dodane w tym dziale
Najczęściej komentowane (ostatnie 60 dni)
Najaktywniejsi zarejestrowani komentatorzy
Statystyki
Katalog